Euromääräiset lahjakortit
Kylpyläliput ja keilaus
Päivän pikalomat
Day Span hoidot
Lomapaketit
BLACK FRIDAY
Toimitusehdot
Ongelmatilanteet ja yhteystiedot

Peurungan lahjakorttien verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille!

Nyt sinun on helppo ilahduttaa esimerkiksi syntymäpäiväsankaria, puolisoasi tai ystävääsi mieluisalla lahjalla. Valikoimasta löytyy valmiita paketteja sekä avoin lahjakortti, jolla vastaanottaja voi valita haluamansa palvelut itse.

Lahjakortit ovat henkilökohtaisia ja ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä laskien. Viimeinen voimassaolopäivä käy selville lahjakortista.

Lahjakortin saat parissa minuutissa

Kauppamme on helppokäyttöinen ja saat lahjakortin itsellesi välittömästi maksun suorittamisen jälkeen. Yhteensä aikaa kuluu vain pari minuuttia. Nyt lahjan hankkiminen on todellakin mahdollista jättää viime tippaan!

Lahjakortin maksaminen

Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Mikäli näissä maksutavoissa ei ole sinulle sopivaa, pyydämme tilaamaan lahjakortin myyntipalvelustamme, jolloin toimitamme sen postiennakolla lähipostiisi, postiennakkokulut 8€/tilaus. Voit myös tilata lahjakortin myyntipalvelustamme ja noutaa sen esim. ilta- tai viikonloppuaikaan Kylpylähotellin vastaanotosta.

Varaukset ja muutokset voi tehdä Peurungan myyntipalveluun puh. 020 751 6300 tai peurunka (at)peurunka.fi.